Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
      Fantashkence (8)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Buzzati Dino
Buzzati Dino siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Buzzati

Tregime
[Buzzati Dino]

Tregime
Nje pike uji po ngjit kembet e shkalles. A e degjon? I shtrire ne shtrat ne erresire , degjoj ecjen e saj te mistershme.
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku