Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
  Tregime-> (61)
    Novela dhe tregime-> (35)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Informazione mbi autorin
Faulkner William
Faulkner William siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Emili

Nje trendafil per Emiline
[Faulkner William]

Nje trendafil per Emiline
“Flisni me Kolonel Sartoris. Nuk i kam taksa Xhefersonit.” “Por, Zonjusha Emili--“ “Flisni me Kolonel Sartoris.” (Kolonel Sartoris kishte rreth dhjetë vjet që kishte vdekur.)
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku