Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
  Tregime-> (12)
Poezi (6)
Roman-> (20)
Autoret
Informazione mbi autorin
Perrault Charles
Perrault Charles siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: Tregimet e z

Tregimet e zanave
[Perrault Charles]

001 - Bukuroshja e fjetur002 - Macoku me cizme003 - Kesulkuqja (1)004 - Hirushja005 - Deshirat006 - Riketo007 - Gishtoja008 - Lekura009 - Mjekerkaltri010 - GriseldaKthehu