Genere
Autoret
Donacion

Lexo ate qe shkruajne te tjeret

Data e futjes: Saturday 11 January, 2020

Three of us tek Afrim Latifi

Three of us Më ka pëlqyer shumë, si mënyra dhe gjuha e shprehjes ashtu dhe tematika e librit ishte për shijen ti..

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Friday 26 April, 2019

Three Comrades tek luan aliko

Three Comrades Bravo Bravo nje kryeveper me ka perlotur ky liber kur kam qene shum i ri dhe po me perlot perseri ta..

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Friday 26 April, 2019

Three Comrades tek luan aliko

Three Comrades Bravo Bravo nje kryeveper me ka perlotur ky liber kur kam qene shum i ri dhe po me perlot perseri ta..

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Friday 26 April, 2019

Three Comrades tek luan aliko

Three Comrades Bravo bravo nje kryeveper jam perlotur kur e kam lexuar per her te par ateher kur isha shum i ri dhe..

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Tuesday 25 September, 2018

Kafka tek Reino Guri

Kafka Me pelqen fakti qe keni nxjerre audio book ne shqip.

Vota: 4 nder 5 yje! [4 nder 5 yje!]
Data e futjes: Saturday 21 July, 2018

Eroic songs and legends tek Blenda Jashanica

Eroic songs and legends Une deshiroj te Lexoj te lutem me lejoni te lexoj.sepse ku aplikacion me duket I duhurii

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]

Faqe risultatesh:  1  2  3  [Metejshem >>] 

Shikim nga 1 tek 6 (nder 14 recensione)