Genere
Ese (5)
Histori (1)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (39)
Poezi (8)
Roman-> (23)
  Epistolar (2)
  Historik (1)
  Psikologjik (3)
  Realist (6)
  Social (6)
  Trillim (3)
Autoret
Informazione mbi autorin
Erich Maria Remarque
Erich Maria Remarque siti web
Vepra te tjera
Donacion

Three Comrades
[Erich Maria Remarque]

Three Comrades
Data e futjes: Friday 26 April, 2019

tek luan aliko

Bravo Bravo nje kryeveper me ka perlotur ky liber kur kam qene shum i ri dhe po me perlot perseri tani qe jam mbi te 50tat . lexuesja e persosur me ka ndikuar aq shum sa qe kur lexoj mbemjeve ndonje liber me kumbon zeri i saj dhe me duket sikur ma lexon ajo librin SUKSESE

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]

Shkruaj Recension Kthehu