Genre
Essay (6)
Fairy tales-> (70)
Novel-> (36)
  Epistolary (2)
  Fiction (4)
  Historical (2)
  Psychological (4)
  Realist (8)
  Social (11)
Poetry (15)
Stories and short stories (21)
Story (2)
Authors
Search
Donate

Three of us
[Fatos Kongoli]

Three of us
Date Added: Saturday 11 January, 2020

by Afrim Latifi

Më ka pëlqyer shumë, si mënyra dhe gjuha e shprehjes ashtu dhe tematika e librit ishte për shijen time të Romanit, përshkrimi aq i bukur i jetës Adoleshente, rritjes dhe moshës së pjekurisë, ai shpjegim i jetës, peripecive, dilemave të atyre viteve, mbase edhe përputhet në disa raste me përjetimet private, vepronte në mua si me nostalgjinë e kohës, unë zhytesh në ndegjim dhe fluturoja në Kohën......... Është një Roman ????, që mund të them pata Fatin që rastësisht ta ndegjoje, tek unë ka ngritur interesimin e jashtëzakonshëm për shkrimtarin Fatos Kongoli

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]

Write Review Back