Genere
Fiabe-> (70)
Poesia (15)
Racconti e racconti brevi (21)
Romanzo-> (36)
  Epistolare (2)
  Fantascienza (4)
  Psicologico (4)
  Realista (8)
  Sociale (11)
  Storico (2)
Saggio (6)
Storia (2)
Autori
Informazione sull'autore
Albert Camus
Albert Camus sito web
Altre opere
Dona

The Plague
[Albert Camus]

The Plague
Data aggiunta: Monday 19 September, 2022

da Alban Xheka

Ju përgëzoj për punën e shkëlqyer që keni bërë, dhe veprat letrare që keni zgjedhur të cilat për mua janë nga më të arrirat.

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]

Scrivi Recensione Indietro