Genere
Autoret
Informazione mbi autorin
Rapsodi
Rapsodi siti web
Vepra te tjera
Donacion

Eroic songs and legends
[Rapsodi]

Eroic songs and legends
Data e futjes: Friday 04 November, 2016

tek ardian ceci

Këto janë super dhe leximi fantastik. Këto këngë të lashta na thonë se jemi këtu qysh nga krijimi i botës.

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]

Shkruaj Recension Kthehu