Genere
Autoret
Donacion

Audiolibra te rinj

Burri qe ngaterroi gruan me kapelen Burri qe ngaterroi gruan me kapelen
Autori: Oliver Sacks
Kodi: Burri
Data e futjes: Tuesday 21 January, 2020

...
Rruget e fatit Rruget e fatit
Autori: O.Henri
Kodi: Rruget
Data e futjes: Thursday 16 January, 2020

...
Fryma Fryma
Autori: Elsa Morante
Kodi: Fryma
Data e futjes: Monday 16 December, 2019

Nga libri Tregime te harruara...
Kushedi Kushedi
Autori: Guy_de_Maupassant
Kodi: Kushedi
Data e futjes: Monday 09 December, 2019

...
Katedralja Katedralja
Autori: Raymond Carver
Kodi: Katedralja
Data e futjes: Wednesday 04 December, 2019

...
Mitet Greke Mitet Greke
Autori: Autori Vari
Kodi: Mitet
Data e futjes: Saturday 23 November, 2019

...
Metamorfoza e inxhinier Brunos Metamorfoza e inxhinier Brunos
Autori: Skender Temali
Kodi: Bruno
Data e futjes: Monday 28 October, 2019

...
Tundimi Tundimi
Autori: Giovanni Verga
Kodi: Tundimi
Data e futjes: Friday 11 October, 2019

...
Miti i Sizifit Miti i Sizifit
Autori: Albert Camus
Kodi: Miti
Data e futjes: Wednesday 09 October, 2019

...
Muri Muri
Autori: J. P. Sartre
Kodi: Muri
Data e futjes: Monday 07 October, 2019

...
Mendimi kritik i nje qytetari Mendimi kritik i nje qytetari
Autori: Gilman Bakalli
Kodi: Mendimi
Data e futjes: Wednesday 03 July, 2019

...
Gjethja e fundit Gjethja e fundit
Autori: O.Henri
Kodi: Gjethja
Data e futjes: Friday 07 June, 2019

...
Dhuratat Dhuratat
Autori: O.Henri
Kodi: Dhuratat
Data e futjes: Wednesday 05 June, 2019

Kudo ka histori per te treguar. Disa prej tregimeve te mia me te mira i kam marre nga stolat e parqeve, fenereve te ndricimit apo kioskave te gazetave....
Hani dhe i biri Hani dhe i biri
Autori: Gorky Maksim
Kodi: Hani
Data e futjes: Thursday 23 May, 2019

...
Ne te tre Ne te tre
Autori: Fatos Kongoli
Kodi: Ne
Data e futjes: Wednesday 10 April, 2019

...
Ferri Ferri
Autori: Dante Alighieri
Kodi: Ferri
Data e futjes: Tuesday 26 March, 2019

...
Narcizi Narcizi
Autori: Ovidi
Kodi: Narcizi
Data e futjes: Thursday 21 March, 2019

...
Mjeda Mjeda
Autori: Ndre Mjeda
Kodi: Mjeda
Data e futjes: Tuesday 12 March, 2019

...
Zigler Zigler
Autori: Hermann Hesse
Kodi: Zigler
Data e futjes: Saturday 09 March, 2019

Cmimi Nobel ne letersi ne vitin 1946...
Fatalisti Fatalisti
Autori: Singer
Kodi: Fatalisti
Data e futjes: Sunday 03 March, 2019

Fitues i cmimit Nobel ne letersi ne vitin 1978...

Faqe risultatesh:  1  2  3  4  5  [Metejshem >>]  Shikim nga 1 tek 20 (nder 95 audiolibra te rinj)