Genere
Autoret
Donacion

Audiolibra te rinj

Metamorfoza e inxhinier Brunos Metamorfoza e inxhinier Brunos
Autori: Skender Temali
Kodi: Bruno
Data e futjes: Monday 28 October, 2019

...
Tundimi Tundimi
Autori: Giovanni Verga
Kodi: Tundimi
Data e futjes: Friday 11 October, 2019

...
Miti i Sizifit Miti i Sizifit
Autori: Albert Camus
Kodi: Miti
Data e futjes: Wednesday 09 October, 2019

...
Muri Muri
Autori: J. P. Sartre
Kodi: Muri
Data e futjes: Monday 07 October, 2019

...
Mendimi kritik i nje qytetari Mendimi kritik i nje qytetari
Autori: Gilman Bakalli
Kodi: Mendimi
Data e futjes: Wednesday 03 July, 2019

...
Gjethja e fundit Gjethja e fundit
Autori: O.Henri
Kodi: Gjethja
Data e futjes: Friday 07 June, 2019

...
Dhuratat Dhuratat
Autori: O.Henri
Kodi: Dhuratat
Data e futjes: Wednesday 05 June, 2019

Kudo ka histori per te treguar. Disa prej tregimeve te mia me te mira i kam marre nga stolat e parqeve, fenereve te ndricimit apo kioskave te gazetave....
Hani dhe i biri Hani dhe i biri
Autori: Gorky Maksim
Kodi: Hani
Data e futjes: Thursday 23 May, 2019

...
Ne te tre Ne te tre
Autori: Fatos Kongoli
Kodi: Ne
Data e futjes: Wednesday 10 April, 2019

...
Ferri Ferri
Autori: Dante Alighieri
Kodi: Ferri
Data e futjes: Tuesday 26 March, 2019

...
Narcizi Narcizi
Autori: Ovidi
Kodi: Narcizi
Data e futjes: Thursday 21 March, 2019

...
Mjeda Mjeda
Autori: Ndre Mjeda
Kodi: Mjeda
Data e futjes: Tuesday 12 March, 2019

...
Zigler Zigler
Autori: Hermann Hesse
Kodi: Zigler
Data e futjes: Saturday 09 March, 2019

Cmimi Nobel ne letersi ne vitin 1946...
Fatalisti Fatalisti
Autori: Singer
Kodi: Fatalisti
Data e futjes: Sunday 03 March, 2019

Fitues i cmimit Nobel ne letersi ne vitin 1978...
Denimi Denimi
Autori: Kafka Franz
Kodi: Denimi
Data e futjes: Friday 01 March, 2019

...
Lindja e pare Lindja e pare
Autori: Bulgakov Mihail
Kodi: Lindja
Data e futjes: Saturday 23 February, 2019

...
Fyti prej celiku Fyti prej celiku
Autori: Bulgakov Mihail
Kodi: Fyti
Data e futjes: Wednesday 20 February, 2019

...
Deri ne vdekje Deri ne vdekje
Autori: Rilke
Kodi: Deri
Data e futjes: Saturday 16 February, 2019

...
Peshqiri me gjel Peshqiri me gjel
Autori: Bulgakov Mihail
Kodi: Peshqiri
Data e futjes: Tuesday 12 February, 2019

...
Te mjeret Te mjeret
Autori: Hugo Victor
Kodi: Te_mjeret
Data e futjes: Friday 01 February, 2019

...

Faqe risultatesh:  1  2  3  4  5  [Metejshem >>]  Shikim nga 1 tek 20 (nder 89 audiolibra te rinj)