Genere
Autori
Dona

Leggi quello che scrivono gli altri

Data aggiunta: Saturday 11 January, 2020

Three of us da Afrim Latifi

Three of us Më ka pëlqyer shumë, si mënyra dhe gjuha e shprehjes ashtu dhe tematika e librit ishte për shijen ti..

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Friday 26 April, 2019

Three Comrades da luan aliko

Three Comrades Bravo Bravo nje kryeveper me ka perlotur ky liber kur kam qene shum i ri dhe po me perlot perseri ta..

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Friday 26 April, 2019

Three Comrades da luan aliko

Three Comrades Bravo Bravo nje kryeveper me ka perlotur ky liber kur kam qene shum i ri dhe po me perlot perseri ta..

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Friday 26 April, 2019

Three Comrades da luan aliko

Three Comrades Bravo bravo nje kryeveper jam perlotur kur e kam lexuar per her te par ateher kur isha shum i ri dhe..

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Tuesday 25 September, 2018

Kafka da Reino Guri

Kafka Me pelqen fakti qe keni nxjerre audio book ne shqip.

Voto: 4 di 5 stelle! [4 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Saturday 21 July, 2018

Eroic songs and legends da Blenda Jashanica

Eroic songs and legends Une deshiroj te Lexoj te lutem me lejoni te lexoj.sepse ku aplikacion me duket I duhurii

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]

Pagine di risultato:  1  2  3  [Successivo >>] 

Visualizzazione da 1 a 6 (di 14 recensioni)