Autoret
Donacion

Lexo ate qe shkruajne te tjeret

Data e futjes: Friday 04 November, 2016

Eroic songs and legends tek ardian ceci

Eroic songs and legends Këto janë super dhe leximi fantastik. Këto këngë të lashta na thonë se jemi këtu qysh nga krijimi i ..

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Monday 26 September, 2016

The diaries of Adam and Eve tek Andreas Dushi

The diaries of Adam and Eve Përkthim madhështorë i një vepre që bën pjesë në plejadën e veprave të krijuara me bazë të një pjese..

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Sunday 15 November, 2015

The diaries of Adam and Eve tek Violeta Volumi

The diaries of Adam and Eve Ne kohen kur dashuria e perjeteshme duket si e dale nga moda qofte si mit romantik, qofte si enderr ..

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Sunday 15 November, 2015

The diaries of Adam and Eve tek Violeta Volumi

The diaries of Adam and Eve In un epoca in cui l'amore sembra passato di moda sia come mito romantico che come sogno degli adole..

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]

Faqe risultatesh:  1 

Shikim nga 1 tek 4 (nder 4 recensione)