Genere
Autori
Dona

Leggi quello che scrivono gli altri

Data aggiunta: Tuesday 18 April, 2023

Hell da Alfred Voci

Hell Bravissimi Keni ba një punë te mrekullueshme me pelqeu jashtë mase ky perkthim Punë me vlera te j..

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Monday 19 September, 2022

The Plague da Alban Xheka

The Plague Ju përgëzoj për punën e shkëlqyer që keni bërë, dhe veprat letrare që keni zgjedhur të cilat për mua..

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Wednesday 31 August, 2022

Flowers of remembrance da Erblin Latifi

Flowers of remembrance fkajfjkasjkfajklf jkajkfajkfjk aj;kf ajkfjkasf jkafjk ajkdfjkasjfk asjkf asjklf

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Wednesday 17 March, 2021

Short stories da Anisa Mujollari

Short stories Shume I qarte dhe me kuptim. Faleminderit qe na e bete te mundur per ta lexuar. Shume respekte dhe d..

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Thursday 28 January, 2021

Hell da Ndu Marashi

Hell Bravi Vendosne të gjthë veprën Keni ba një punë të mrekullueshme Përshëndetje

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Wednesday 27 January, 2021

Hell da Ndu Marashi

Hell Punë e mrekullueshme Ma shumë pe komedin hyjnore Shpejt do baj donacion Flm

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]

Pagine di risultato:  1  2  3  4  [Successivo >>] 

Visualizzazione da 1 a 6 (di 22 recensioni)