Genre
Authors
Search
Donate

Read What Others Are Saying

Date Added: Tuesday 18 April, 2023

Hell by Alfred Voci

Hell Bravissimi Keni ba një punë te mrekullueshme me pelqeu jashtë mase ky perkthim Punë me vlera te j..

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Date Added: Monday 19 September, 2022

The Plague by Alban Xheka

The Plague Ju përgëzoj për punën e shkëlqyer që keni bërë, dhe veprat letrare që keni zgjedhur të cilat për mua..

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Date Added: Wednesday 31 August, 2022

Flowers of remembrance by Erblin Latifi

Flowers of remembrance fkajfjkasjkfajklf jkajkfajkfjk aj;kf ajkfjkasf jkafjk ajkdfjkasjfk asjkf asjklf

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Date Added: Wednesday 17 March, 2021

Short stories by Anisa Mujollari

Short stories Shume I qarte dhe me kuptim. Faleminderit qe na e bete te mundur per ta lexuar. Shume respekte dhe d..

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Date Added: Thursday 28 January, 2021

Hell by Ndu Marashi

Hell Bravi Vendosne të gjthë veprën Keni ba një punë të mrekullueshme Përshëndetje

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Date Added: Wednesday 27 January, 2021

Hell by Ndu Marashi

Hell Punë e mrekullueshme Ma shumë pe komedin hyjnore Shpejt do baj donacion Flm

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]

Result Pages:  1  2  3  4  [Next >>] 

Displaying 1 to 6 (of 22 reviews)