Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
Poezi (6)
Roman-> (20)
  Epistolar (2)
  Historik (1)
  Psikologjik (2)
  Realist (6)
  Social (6)
  Trillim (3)
Autoret
Donacion

Trillim

Shiko: 

Aventurat e Pinokut Aventurat e Pinokut
Autori: Collodi Carlo
Kodi: Pinoku
Data e futjes: Friday 13 January, 2017

...
Ferma e kafsheve Ferma e kafsheve
Autori: Orwell_George
Kodi: Ferma
Data e futjes: Tuesday 17 January, 2017

...
Piter Pan Piter Pan
Autori: Barrie James
Kodi: Piter
Data e futjes: Friday 02 December, 2016

Piter Pan është një karakter i krijuar nga shkrimtari skocez J. M. Barrie. Një djalë që mund të fluturojë dhe që nuk do të rritet, Piter Pan i kalon aventurat e tij në një ishull të vogël së bashku me grupin e tij të djemve të humbur, sirenat, zanat, piratët dhe ndonjëherë edhe me fëmijë të zakonshëm nga bota tjetër, larg ishullit... Debutimi i tij eshte bere me 27 dhjetor 1904 ne spektaklin teatral Peter Pan, ose ...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 3 (nder 3 audiolibra)