Authors
Search
Donate

Read What Others Are Saying

Date Added: Saturday 11 January, 2020

Three of us by Afrim Latifi

Three of us Më ka pëlqyer shumë, si mënyra dhe gjuha e shprehjes ashtu dhe tematika e librit ishte për shijen ti..

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Date Added: Friday 26 April, 2019

Three Comrades by luan aliko

Three Comrades Bravo Bravo nje kryeveper me ka perlotur ky liber kur kam qene shum i ri dhe po me perlot perseri ta..

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Date Added: Friday 26 April, 2019

Three Comrades by luan aliko

Three Comrades Bravo Bravo nje kryeveper me ka perlotur ky liber kur kam qene shum i ri dhe po me perlot perseri ta..

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Date Added: Friday 26 April, 2019

Three Comrades by luan aliko

Three Comrades Bravo bravo nje kryeveper jam perlotur kur e kam lexuar per her te par ateher kur isha shum i ri dhe..

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]
Date Added: Tuesday 25 September, 2018

Kafka by Reino Guri

Kafka Me pelqen fakti qe keni nxjerre audio book ne shqip.

Rating: 4 of 5 Stars! [4 of 5 Stars!]
Date Added: Saturday 21 July, 2018

Eroic songs and legends by Blenda Jashanica

Eroic songs and legends Une deshiroj te Lexoj te lutem me lejoni te lexoj.sepse ku aplikacion me duket I duhurii

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]

Result Pages:  1  2  3  [Next >>] 

Displaying 1 to 6 (of 14 reviews)