Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (70)
Poezi (15)
Roman-> (37)
Autoret
Donacion

Poe Edgar Allan

Tregime tmerri Tregime tmerri
Autori: Poe Edgar Allan
Kodi: Poe
Data e futjes: Thursday 21 April, 2016

Mjeshtri i madh i misterit dhe i tregimit te shkurter . Macja e zeze, njeri nder tregimet me te famshem te autorit, eshte nje tregim me nje dhune te padegjuar ne te cilin spikat banaliteti i paparashikueshem i se keqes ku tregimtari duke na rrefyer ndryshimet qe ndodhin ne shpirtin e tij dhe veprimet qe kryen, duket se nuk arrin me te zoteroje thuaj se irracionalen e se keqes qe fle ne cdo njeri. Eshte shkrimtar shume i lexuar dhe shume i popul...

Faqe risultatesh:  1  Shikim nga 1 tek 1 (nder 1 audiolibra)