Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (69)
Poezi (15)
Roman-> (36)
Autoret
Donacion

Lexo ate qe shkruajne te tjeret

Data e futjes: Wednesday 17 March, 2021

Short stories tek Anisa Mujollari

Short stories Shume I qarte dhe me kuptim. Faleminderit qe na e bete te mundur per ta lexuar. Shume respekte dhe d..

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Thursday 28 January, 2021

Hell tek Ndu Marashi

Hell Bravi Vendosne të gjthë veprën Keni ba një punë të mrekullueshme Përshëndetje

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Wednesday 27 January, 2021

Hell tek Ndu Marashi

Hell Punë e mrekullueshme Ma shumë pe komedin hyjnore Shpejt do baj donacion Flm

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Sunday 16 February, 2020

tek naim lezi

Ivo Andriq një anti shqiptar i madh, nuk do të duhej asnjë shqiptar ti lexon veprat e këtij serbomad..

Vota: 1 nder 5 yje! [1 nder 5 yje!]
Data e futjes: Saturday 01 February, 2020

The adventures of Tom Sawyer tek Bara Araman

The adventures of Tom Sawyer http://www.volumiaudiolibra.com/product_reviews_write.php?pr-
oducts_id=68&media=download

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]
Data e futjes: Thursday 23 January, 2020

Flowers of remembrance tek Afrim Latifi

Flowers of remembrance Më ka pëlqyer si i ri kur e kame lexuar, po ashtu si Audiolibër ishte shumë interesantë, ta dëgjoja,..

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]

Faqe risultatesh:  1  2  3  4  [Metejshem >>] 

Shikim nga 1 tek 6 (nder 20 recensione)