Genere
Ese (3)
Fantashkence (4)
Histori (1)
Novela dhe tregime (18)
Perralla-> (18)
Poezi (6)
Roman-> (20)
  Epistolar (2)
  Historik (1)
  Psikologjik (2)
  Realist (6)
  Social (6)
  Trillim (3)
Autoret
Informazione mbi autorin
Charles Dickens
Charles Dickens siti web
Vepra te tjera
Donacion

Kodi: David

David Koperfild
[Charles Dickens]

David Koperfild
Riprodhim i pjesshem, lexuar nga Blerta Cina
Shkarko Degjo Recensione Tregoja nje shoku