Genre
Essay (5)
Fairy tales-> (47)
Novel-> (25)
  Epistolary (2)
  Fiction (3)
  Historical (1)
  Psychological (3)
  Realist (8)
  Social (6)
Poetry (8)
Stories and short stories (21)
Story (1)
Authors
Search
Donate

Three Comrades
[Erich Maria Remarque]

Three Comrades
Date Added: Friday 26 April, 2019

by luan aliko

Bravo Bravo nje kryeveper me ka perlotur ky liber kur kam qene shum i ri dhe po me perlot perseri tani qe jam mbi te 50tat . lexuesja e persosur me ka ndikuar aq shum sa qe kur lexoj mbemjeve ndonje liber me kumbon zeri i saj dhe me duket sikur ma lexon ajo librin SUKSESE

Rating: 5 of 5 Stars! [5 of 5 Stars!]

Write Review Back