Genere
Autori
Dona

Leggi quello che scrivono gli altri

Data aggiunta: Wednesday 17 March, 2021

Short stories da Anisa Mujollari

Short stories Shume I qarte dhe me kuptim. Faleminderit qe na e bete te mundur per ta lexuar. Shume respekte dhe d..

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Thursday 28 January, 2021

Hell da Ndu Marashi

Hell Bravi Vendosne të gjthë veprën Keni ba një punë të mrekullueshme Përshëndetje

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Wednesday 27 January, 2021

Hell da Ndu Marashi

Hell Punë e mrekullueshme Ma shumë pe komedin hyjnore Shpejt do baj donacion Flm

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Sunday 16 February, 2020

da naim lezi

Ivo Andriq një anti shqiptar i madh, nuk do të duhej asnjë shqiptar ti lexon veprat e këtij serbomad..

Voto: 1 di 5 stelle! [1 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Saturday 01 February, 2020

The adventures of Tom Sawyer da Bara Araman

The adventures of Tom Sawyer http://www.volumiaudiolibra.com/product_reviews_write.php?pr-
oducts_id=68&media=download

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]
Data aggiunta: Thursday 23 January, 2020

Flowers of remembrance da Afrim Latifi

Flowers of remembrance Më ka pëlqyer si i ri kur e kame lexuar, po ashtu si Audiolibër ishte shumë interesantë, ta dëgjoja,..

Voto: 5 di 5 stelle! [5 di 5 stelle!]

Pagine di risultato:  1  2  3  4  [Successivo >>] 

Visualizzazione da 1 a 6 (di 20 recensioni)