Genere
Autoret
Donacion

Audiolibra te rinj

Rrethimi i Shkodres Rrethimi i Shkodres
Autori: Marin Barleti
Kodi: Rrethimi
Data e futjes: Tuesday 21 July, 2020

Po te kerkohej nje krijim letrar i denje per emrin " Veper monumentale" do te ishte e veshtire te gjeje nje shembull me te mire se Rrethimi i Shkodres. - Ismail Kadare...
Gjaku Gjaku
Autori: Ernest Koliqi
Kodi: Gjaku
Data e futjes: Tuesday 21 July, 2020

...
Vere fluturuese Vere fluturuese
Autori: Martin Andersen Nexø
Kodi: Kukulla
Data e futjes: Monday 13 July, 2020

...
Nje tregim per te qare Nje tregim per te qare
Autori: Fatos Mullisi
Kodi: Mullisi
Data e futjes: Tuesday 07 July, 2020

...
Camaj Camaj
Autori: Martin Camaj
Kodi: Camaj
Data e futjes: Tuesday 23 June, 2020

...
Koliqi Koliqi
Autori: Ernest Koliqi
Kodi: Koliqi
Data e futjes: Saturday 20 June, 2020

...
Poetë shkodranë Poetë shkodranë
Autori: Autori Vari
Kodi: Poetë
Data e futjes: Friday 12 June, 2020

...
Pa familje Pa familje
Autori: Hector Malot
Kodi: Pa familje
Data e futjes: Thursday 28 May, 2020

...
Poezi Poezi
Autori: Zhaneta Lazri
Kodi: Poezi
Data e futjes: Saturday 16 May, 2020

...
Shiu në breshtë Shiu në breshtë
Autori: Gabriele D`Annuncio
Kodi: Shiu
Data e futjes: Thursday 14 May, 2020

Perkthyer nga Zef Zorba dhe pergatitur nga Adrian Hoti...
Perralla Perralla
Autori: Xhahid Bushati
Kodi: Xhahid
Data e futjes: Thursday 14 May, 2020

...
Magjite Magjite
Autori: Zhaneta Lazri
Kodi: Magjite
Data e futjes: Monday 11 May, 2020

...
Peshkatari dhe shpirti i tij Peshkatari dhe shpirti i tij
Autori: Wilde Oscar
Kodi: Sirena
Data e futjes: Thursday 30 April, 2020

...
Dy vjet pushime Dy vjet pushime
Autori: Jules Verne
Kodi: Zhyl
Data e futjes: Friday 24 April, 2020

...
Plaku qe lexonte romane dashurie Plaku qe lexonte romane dashurie
Autori: Luis Sepulveda
Kodi: Sepulveda
Data e futjes: Sunday 19 April, 2020

...
Perralla dhe fabula Perralla dhe fabula
Autori: Autori Vari
Kodi: Perralla dhe
Data e futjes: Thursday 09 April, 2020

...
Emma Zunz Emma Zunz
Autori: J. L. Borges
Kodi: Emma
Data e futjes: Wednesday 01 April, 2020

...
Libri i kuq Libri i kuq
Autori: C.G.Jung
Kodi: Karantina
Data e futjes: Friday 27 March, 2020

Eshte shume e rendesishme per njeriun ta kete nje sekret, nje parandjenje te gjerave te panjohura. Njeriu duhet ta ndjeje, se jeton ne nje bote qe, ne shume aspekte eshte misterioze: qe tek ai ndodhin e eksperimentohen gjera qe mbeten te paspiegueshme...
Dicka Dicka
Autori: Gabriel García Márquez
Kodi: Dicka
Data e futjes: Wednesday 25 March, 2020

...
Narcizi dhe Gojarti Narcizi dhe Gojarti
Autori: Hermann Hesse
Kodi: Boccadoro
Data e futjes: Friday 13 March, 2020

...

Faqe risultatesh:  1  2  3  4  5 ...  [Metejshem >>]  Shikim nga 1 tek 20 (nder 118 audiolibra te rinj)