Genere
Ese (6)
Histori (2)
Novela dhe tregime (21)
Perralla-> (69)
Poezi (15)
Roman-> (36)
  Epistolar (2)
  Historik (2)
  Psikologjik (4)
  Realist (8)
  Social (11)
  Trillim (4)
Autoret
Informazione mbi autorin
Fatos Kongoli
Fatos Kongoli siti web
Vepra te tjera
Donacion

Three of us
[Fatos Kongoli]

Three of us
Data e futjes: Saturday 11 January, 2020

tek Afrim Latifi

Më ka pëlqyer shumë, si mënyra dhe gjuha e shprehjes ashtu dhe tematika e librit ishte për shijen time të Romanit, përshkrimi aq i bukur i jetës Adoleshente, rritjes dhe moshës së pjekurisë, ai shpjegim i jetës, peripecive, dilemave të atyre viteve, mbase edhe përputhet në disa raste me përjetimet private, vepronte në mua si me nostalgjinë e kohës, unë zhytesh në ndegjim dhe fluturoja në Kohën......... Është një Roman ????, që mund të them pata Fatin që rastësisht ta ndegjoje, tek unë ka ngritur interesimin e jashtëzakonshëm për shkrimtarin Fatos Kongoli

Vota: 5 nder 5 yje! [5 nder 5 yje!]

Shkruaj Recension Kthehu